O Nama

Konus je firma osnovana 2002 god. kao prodavnica fordovog programa auto delova. Proširili smo svoju delatnost 2004 god. otvaranjem još jednog maloprodajnog mesta u Valjevu. Tokom 2005 god. i 2006 god. pored fordovog uvrstili smo i opelov program auto delova, da bi već početkom 2009 god. u svojoj ponudi imali program za gotovo sva evropska i azijska vozila.

Logičan korak je predstavljalo otvaranje auto servisa i prodavnice u jednom objektu. Sredinom 2014 god. postali smo u Lazarevcu deo Vulco franšiznog lanca brzih servisa kome vozači širom evrope ukazuju poverenje. Time smo svojim potrošačima omogućili na jednom mestu veliki izbor pneumatika kao i vulkanizerske usluge.

Danas se u sastavu Konus auto centra nalaze dve prodavnice i dva auto servisa. Prodajni asortiman firme, kvalitet, cena proizvoda i usluga, stručno osoblje usmereni su ka potrebama klijenata firme. Trudimo se da napravimo najbolji odnos cena-kvalitet, što su naši klijenti i prepoznali.

Gledajući u budućnost našeg poslovanja, trudićemo se da stalno pratimo tehnološka dostignuća i konstantno usavršavamo proces u svim područijima rada, kako u prodajnom sektoru, tako i u domenu servisiranja.

Vaš Konus auto centar!